Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of different enzymatic preparations and skin contact time on aromatic profile of wines produced from autochthonous grape varieties Krstač and Žižak: Scientific paper
Назив: The influence of different enzymatic preparations and skin contact time on aromatic profile of wines produced from autochthonous grape varieties Krstač and Žižak: Scientific paper
Аутори: Madžgalj, Valerija; Petrović, Aleksandar  ; Čakar, Uroš  ; Maraš, Vesna; Sofrenić, Ivana  ; Tešević, Vele  
Година: 2023
Публикација: Journal of the Serbian Chemical Society
ISSN: 1820-7421 Journal of the Serbian Chemical Society Претражи идентификатор
Издавач: Belgrade : Serbian Chemical Society
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 88 br. 1 str. 11-23
DOI: 10.2298/JSC220311056M
WoS-ID: 000869062000001
Scopus-ID: 2-s2.0-85147165693
URI: http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5818
https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/4428
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/600677
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6280
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

16
SCOPUSTM
13
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца