Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of maceration time on antioxidant acivity of fermented grape pomace
Назив: Influence of maceration time on antioxidant acivity of fermented grape pomace
Аутори: Čakar, Uroš  ; Živković, Nikolina; Petrović, Aleksandar  
Година: 2024
Публикација: 15th INTERNATIONAL CONGRESS ON NUTRITION “Food, nutrition, and health within the framework of sustainable development”, in Belgrade from 20th to 22nd November 2024
Издавач: Serbian Nutriton Society, Belgrade, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-909633-7-9 Претражи идентификатор
Колација: str. 115-115
URI: https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/6115
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/984159
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200161 (Univerzitet u Beogradu, Farmaceutski fakultet)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.