Резултати
Назив: | Influence of maceration time on antioxidant acivity of fermented grape pomace | Аутори: | Čakar, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2024 | Публикација: | 15th INTERNATIONAL CONGRESS ON NUTRITION “Food, nutrition, and health within the framework of sustainable development”, in Belgrade from 20th to 22nd November 2024 | Издавач: | Serbian Nutriton Society, Belgrade, Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-909633-7-9![]() ![]() |
Колација: | str. 115-115 | URI: | https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/6115 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/984159 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200161 (Univerzitet u Beogradu, Farmaceutski fakultet) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.