Истраживачи
Ristić, Milutin
Тип
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2009 | Sustainability of Food Production Chain (✓) | Okanović, Đorđe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2009 | EVALUATION OF BLOOD AS A BY-PRODUCT OF MEAT INDUSTRY (✓) | Ristić, Milutin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | Savremeno gledanje na problem rešenja uklanjanja animalnog otpada (✓) | Milicevic, Dragan ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | Parametri za proračunavanje količina sporednih proizvoda zaklane živine (✓) | Đorđe Okanović ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | Chemical characteristics of cattle slaughtering by-products for technical processing (✓) | Okanović, Đorđe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2007 | Probiotics in broiler nutrition and their effect on carcass quality-dressing percentage (✓) | Savković, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2007 | Termički postupci obrade kukuruza i sirka (✓) | Filipović, Slavko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2007 | Proučavanje proizvodnje proteinskog hraniva dobijenog peletiranjem hidrolizovanog perja i sojine sačme (✓) | Sakač, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2007 | Homogenizacija animalnih hraniva (✓) | Đuragić, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2006 | Oplemenjeno kukuruzno stočno brašno i ekstrudirano oplemenjeno kukuruzno stočno brašno u ishrani teladi (✓) | Lazarević, Ratko; Filipović, Slavko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2006 | Fizičko-hemijske karakteristike nosača premiksa - značajan činilac u proizvodnji premiksa (✓) | Filipović, Slavko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2006 | Tehnološki postupak proizvodnje kukuruznog stočnog brašna (✓) | Filipović, Slavko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2006 | Могућност коришћења споредних производа млинске прераде кукуруза у индустрији хране за животиње (✓) | Филиповић, Славко ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2005 | Uticaj ekstrudiranja na kvalitet oplemenjenog kukuruznog stočnog brašna (✓) | Filipović, Slavko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2004 | Uticaj nosača na homogenost premiksa (✓) | Filipović, Slavko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |