Истраживачи
Sedlar, Tea
Тип
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2019 | Release, stability and bioaccebility of bioactive peptides during in vitro digestion (✓) | Ljiljana Popović ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Protein hydrolisates from food by-products as new anti-diabetic compounds (✓) | Jelena Čakarević ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | A new way of valorizing biomaterials: the use of pumpkin protein isolate through several different aspects (✓) | Jelena Čakarević ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Potencijal proteina iz nusproizvoda uljarica u inkapsulaciji bioaktivnih jedinjenja (✓) | Popović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Production of functional protein isolates from vegetable by-products (✓) | Tea Sedlar ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | In vitro digestion as model system for investigation of bioactive compounds stability (✓) | Jelena Čakarević ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Impact of ultrasound pretreatment on enzymatic hydrolysis and bioactivity of some oil cake proteins (✓) | Popović Ljiljana; Čakarević, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Valorisation of broccoli by-products: Production of functional protein isolate (✓) | Sedlar, Tea ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Vegetable by-products as new and cheap sources of functional protein isolates (✓) | Sedlar Tea ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | The impact of pretreatments on production of bioactive protein hydrolysates from plum oil cake (✓) | Čakarević, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Unapređenje enzimske hidrolize i biološke aktivnosti proteina uljanih pogača delovanjem ultrazvučnog i termičkog predtretmana (✓) | Ljiljana Popović ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |