Резултати 1-9 од 9
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2018Uticaj primene različitih izvora prirodnih pigmenata na boju žumanca i ko-ekstrudata na bazi semena lana, lanika i konoplje na profil masnih kiselina u jajimaSpasevski, Nedeljka  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2017Ispitivanje nutritivne vrednosti osušenog jabučnog tropa i mogućnosti njegove upotrebe u industrijskoj proizvodnji hrane za životinjeMaslovarić, Marijana  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2016Sinteza, karakterizacija, optimizacija svojstava i primena jestivog, aktivnog ambalažnog materijala na bazi skrobaŠuput, Danijela  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2016Iskorišćenje sporednog produkta prerade paradajza kao sirovine za prehrambene proizvode sa dodatom vrednošćuBelović, Miona  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2015Hemometrijski pristup analizi osmotske dehidratacije srebrnog karaša (Carassius gibelio)Lončar, Biljana  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2015Razvoj biorazgradivog aktivnog ambalažnog materijala na bazi hitozana: sinteza, optimizacija svojstava, karakterizacija i primenaHromiš, Nevena  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2014Uticaj različitih tehnoloških parametara na formiranje boje tradicionalne fermentisane kobasice (Petrovačka kobasica) tokom standardizacije bezbednosti i kvalitetaŠkaljac, Snežana  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2013Razvoj procesa sušenja i zrenja tradicionalne fermentisane kobasice (Petrovská klobása) u kontrolisanim uslovimaIkonić, Predrag  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2013Uticaj procesa osmotske dehidratacije naprenos mase i kvalitet mesa svinjaFilipović, Vladimir  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација