Резултати 1-9 од 9
| Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
| 2018 | Uticaj primene različitih izvora prirodnih pigmenata na boju žumanca i ko-ekstrudata na bazi semena lana, lanika i konoplje na profil masnih kiselina u jajima | Spasevski, Nedeljka  | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
| 2017 | Ispitivanje nutritivne vrednosti osušenog jabučnog tropa i mogućnosti njegove upotrebe u industrijskoj proizvodnji hrane za životinje | Maslovarić, Marijana  | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
| 2016 | Sinteza, karakterizacija, optimizacija svojstava i primena jestivog, aktivnog ambalažnog materijala na bazi skroba | Šuput, Danijela  | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
| 2016 | Iskorišćenje sporednog produkta prerade paradajza kao sirovine za prehrambene proizvode sa dodatom vrednošću | Belović, Miona  | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
| 2015 | Hemometrijski pristup analizi osmotske dehidratacije srebrnog karaša (Carassius gibelio) | Lončar, Biljana  | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
| 2015 | Razvoj biorazgradivog aktivnog ambalažnog materijala na bazi hitozana: sinteza, optimizacija svojstava, karakterizacija i primena | Hromiš, Nevena  | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
| 2014 | Uticaj različitih tehnoloških parametara na formiranje boje tradicionalne fermentisane kobasice (Petrovačka kobasica) tokom standardizacije bezbednosti i kvaliteta | Škaljac, Snežana  | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
| 2013 | Razvoj procesa sušenja i zrenja tradicionalne fermentisane kobasice (Petrovská klobása) u kontrolisanim uslovima | Ikonić, Predrag  | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
| 2013 | Uticaj procesa osmotske dehidratacije naprenos mase i kvalitet mesa svinja | Filipović, Vladimir  | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |