Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj procesa osmotske dehidratacije naprenos mase i kvalitet mesa svinja
Назив: Uticaj procesa osmotske dehidratacije naprenos mase i kvalitet mesa svinja
The Effect of the Osmotic Dehydration Process on Mass Transfer and Pork Meat Quality
Аутори: Filipović, Vladimir  
Ментор: Lević, Ljubinko 
Остала ауторства: Džinić, Natalija ; Karlović, Elvira; Pezo, Lato  ; Lević, Ljubinko 
Година: 2013
Издавач: Novi Sad: Autorski reprint
Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad
Тип резултата: Докторска дисертација
Колација: str. 1-172
DOI: 10.2298/ns20130523filipovic
VBS COBISS: 281849095
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=83231&source=eNauka&language=en
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/22062
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/1836
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/300655
http://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=83231&source=NaRDuS&language=sr
http://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/DisertacijaDoktorat%20V.Filipovic.pdf?controlNumber=(BISIS)83231&fileName=Doktorat%20V.Filipovic.pdf&id=562&source=NaRDuS&language=sr
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Google ScholarTM

Creative Commons лиценца