Skip navigation
Истраживачи
Организације
Резултати
Статистике
Пријавите се
Српски
|
Srpski
|
English
Питајте Ви
Пријавите се
Моја еНаука
Изаберите језик
Српски
Srpski
English
Истраживачи
Организације
Резултати
Статистике
Резултати
еНаука >
Резултати >
Uticaj procesa osmotske dehidratacije naprenos mase i kvalitet mesa svinja
Назив:
Uticaj procesa osmotske dehidratacije naprenos mase i kvalitet mesa svinja
The Effect of the Osmotic Dehydration Process on Mass Transfer and Pork Meat Quality
Аутори:
Filipović, Vladimir
Ментор:
Lević, Ljubinko
Остала ауторства:
Džinić, Natalija
;
Karlović, Elvira
;
Pezo, Lato
;
Lević, Ljubinko
Година:
2013
Издавач:
Novi Sad: Autorski reprint
Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad
Тип резултата:
Докторска дисертација
Колација:
str. 1-172
DOI:
10.2298/ns20130523filipovic
VBS COBISS:
281849095
URI:
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=83231&source=eNauka&language=en
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/22062
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/1836
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/300655
http://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=83231&source=NaRDuS&language=sr
http://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/DisertacijaDoktorat%20V.Filipovic.pdf?controlNumber=(BISIS)83231&fileName=Doktorat%20V.Filipovic.pdf&id=562&source=NaRDuS&language=sr
М-категорија:
70
M70 - Одбрањена докторска дисертација
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Google Scholar
TM
Creative Commons лиценца