Резултати

еНаука >  Резултати >  Razvoj procesa sušenja i zrenja tradicionalne fermentisane kobasice (Petrovská klobása) u kontrolisanim uslovima
Назив: Razvoj procesa sušenja i zrenja tradicionalne fermentisane kobasice (Petrovská klobása) u kontrolisanim uslovima
Остали називи: Development of drying and ripening process of traditional fermented sausage (Petrovská klobása) in controlled conditions
Аутори: Ikonić, Predrag  
Ментор: Petrović, Ljiljana
Остала ауторства: Brkić, Miladin; Petrović, Ljiljana; Džinić, Natalija ; Tomović, Vladimir  
Година: 2013
Публикација: Универзитет у Новом Саду
Издавач: Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет
Тип резултата: Докторска дисертација
VBS COBISS: 278919431
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/DisertacijaDisertacija%20-%20Predrag%20Ikonić.pdf?controlNumber=(BISIS)83226&fileName=Disertacija%20-%20Predrag%20Ikonić.pdf&id=560&source=NaRDuS&language=sr
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=83226&source=NaRDuS&language=sr
https://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/IzvestajKomisije140905564044187.pdf?controlNumber=(BISIS)83226&fileName=140905564044187.pdf&id=2551&source=NaRDuS&language=sr
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/11526
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/442636
Пројекат: Razvoj tradicionalnih tehnologija proizvodnje fermentisanih suvih kobasica sa oznakom geografskog porekla u cilju dobijanja bezbednih proizvoda standardnog kvaliteta (RS-31032)
Razvoj tehnologije sušenja i fermentacije Petrovačke kobasice (Petrovská klobasá-oznaka geografskog porekla) u kontrolisanim uslovima (RS-20037)
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца