Резултати
еНаука >
Резултати >
Microbial profiling of artisanal goat milk and cheese: Insights into virulence traits, metabolic activity, and biofilm formation
| Назив: | Microbial profiling of artisanal goat milk and cheese: Insights into virulence traits, metabolic activity, and biofilm formation | Аутори: | Markovic, Katarina G |
Година: | 2025 | Публикација: | FOOD RESEARCH INTERNATIONAL | ISSN: | 0963-9969 Food Research International Претражи идентификатор |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 221 str. 117434-117434 | DOI: | 10.1016/j.foodres.2025.117434 | WoS-ID: | 001566493800001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-105014810623 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/1000251 | Пројекат: | Ministry of Science, Technological Development, and Innovation of the Republic of Serbia [451-03-136/2025-03/200378, 451-03-137/2025-03/200122] COST Action [CA23152] |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) | М-категорија: | 21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.