Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of different amounts of live yeast cells (Saccharomyces cerevisiae) in feed on the economic efficiency of broiler fattening
Назив: Effect of different amounts of live yeast cells (Saccharomyces cerevisiae) in feed on the economic efficiency of broiler fattening
Аутори: Nešić, Ksenija  ; Maksimović, Željko; Perić, Dejan  ; Šefer, Dragan  ; Janjić, Jelena  ; Jovanović, Dragoljub  ; Marković, Radmila  
Година: 2025
Публикација: 9th International Feed Conference “Innovating Feed - Shaping the Future”, Novi Sad, 15th-16th October, 2025
Издавач: Novi Sad : Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-067-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 38-38
URI: https://reponivs.nivs.rs/handle/123456789/1273
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/1006037
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200030 (Naučni institut za veterinarstvo Srbije, Beograd)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца