Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of different amounts of live yeast cells (Saccharomyces cerevisiae) in feed on the economic efficiency of broiler fattening
| Назив: | Effect of different amounts of live yeast cells (Saccharomyces cerevisiae) in feed on the economic efficiency of broiler fattening | Аутори: | Nešić, Ksenija |
Година: | 2025 | Публикација: | 9th International Feed Conference “Innovating Feed - Shaping the Future”, Novi Sad, 15th-16th October, 2025 | Издавач: | Novi Sad : Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-067-4 Претражи идентификатор |
Колација: | str. 38-38 | URI: | https://reponivs.nivs.rs/handle/123456789/1273 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/1006037 |
Пројекат: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200030 (Naučni institut za veterinarstvo Srbije, Beograd) | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |