Резултати

еНаука >  Резултати >  Storage of buckwheat products as an factor affecting colour condition and implications on meat products
Назив: Storage of buckwheat products as an factor affecting colour condition and implications on meat products
Аутори: Pisinov, Boris; Keškić, Tanja  ; Petričević, Maja  ; Đurović, Sanja; Kulić, Gordana; Stamenić, Tamara  ; Sekulić, Zoran
Година: 2025
Публикација: Proceedings of the 15th International Symposium „Modern Trends in Livestock Production”
Издавач: Institut for animal husbandry
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82431-82-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 261-274
DOI: 10.5937/AnimTrend25261P
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/1009648
https://plantarum.izbis.bg.ac.rs/handle/123456789/1518
https://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/1070
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200010 (Institut za zaštitu bilja i životnu sredinu, Beograd)
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200022 (Institut za stočarstvo, Beograd-Zemun)
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200116 (Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Google ScholarTM

Creative Commons лиценца