Резултати

еНаука >  Резултати >  Fermentation of Common Nettle Extracts by Ligilactobacillus salivarius: New Avenue for the Development of Added-Value Bioactive Products
Назив: Fermentation of Common Nettle Extracts by Ligilactobacillus salivarius: New Avenue for the Development of Added-Value Bioactive Products
Аутори: Bogdanović, Mihajlo  ; Žugić, Ana  ; Tadić, Vanja  ; Krgović, Nemanja  ; Mladenović, Dragana  ; Djukić-Vuković, Aleksandra  
Година: 2025
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 14 br. 22 str. 3905-3905
DOI: 10.3390/foods14223905
WoS-ID: 001624467100001
Scopus-ID: 2-s2.0-105023131458
URI: https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/8628
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/1012046
Пројекат: Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200135 (Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet)
Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200287 (Inovacioni centar Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu doo)
the Alliance of International Science Organizations, project SparkGREEN (ANSO-CR-PP-2022-08).
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Žugić, Ana
М-категорија: 
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.