Резултати

еНаука >  Резултати >  Performance evaluation of the LC-MS/MS method for determination of chlorates in plant-origin foodstuffs
Назив: Performance evaluation of the LC-MS/MS method for determination of chlorates in plant-origin foodstuffs
Аутори: Stefanović, Srđan  ; Silađi, Čaba; Spirić, Danka  ; Petronijević, Radivoj  ; Bajčić, Aleksandar  ; Betić, Nikola  ; Jelušić, Vedrana
Година: 2025
Публикација: Meat technology - Special Issue 66/3 2025
ISSN: 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор
Издавач: Institute of Meat Hygiene and Technology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 66 br. 3 str. 552-555
DOI: 10.18485/meattech.2025.66.3.96
URI: https://unilib.phaidrabg.rs/o:8664
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/1014743
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.