Резултати
еНаука >
Резултати >
Performance evaluation of the LC-MS/MS method for determination of chlorates in plant-origin foodstuffs
| Назив: | Performance evaluation of the LC-MS/MS method for determination of chlorates in plant-origin foodstuffs | Аутори: | Stefanović, Srđan |
Година: | 2025 | Публикација: | Meat technology - Special Issue 66/3 2025 | ISSN: | 2466-4812 Meat Technology Претражи идентификатор |
Издавач: | Institute of Meat Hygiene and Technology | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 66 br. 3 str. 552-555 | DOI: | 10.18485/meattech.2025.66.3.96 | URI: | https://unilib.phaidrabg.rs/o:8664 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/1014743 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.