Резултати
еНаука >
Резултати >
Biologically active compounds and antioxidant capacity of cichorium intybus l. Leaves from Montenegro
Назив: | Biologically active compounds and antioxidant capacity of cichorium intybus l. Leaves from Montenegro | Аутори: | Jančić, Dejan; Todorović, Vanja ; Sircelj, H.; Dodevska, Margarita ; Beljkas, B.; Znidarcić, D.; Šobajić, Slađana | Година: | 2017 | Публикација: | Italian Journal of Food Science | ISSN: | 1120-1770 Italian Journal of Food Science Претражи идентификатор | Издавач: | Chiriotti Editori, Pinerolo | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 29 br. 4 str. 627-643 | DOI: | 10.14674/IJFS-789 | WoS-ID: | 000413597600006 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85032333087 | URI: | https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/2867 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/122538 http://www.chiriottieditori.it/ojs/index.php/ijfs/article/view/789 |
URL: | http://www.chiriottieditori.it/ojs/index.php/ijfs/article/view/789 | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
11
SCOPUSTM
SCOPUSTM
4
OpenCitations
OpenCitations
6
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall