Резултати

еНаука >  Резултати >  Biologically active compounds and antioxidant capacity of cichorium intybus l. Leaves from Montenegro
Назив: Biologically active compounds and antioxidant capacity of cichorium intybus l. Leaves from Montenegro
Аутори: Jančić, Dejan; Todorović, Vanja  ; Sircelj, H.; Dodevska, Margarita  ; Beljkas, B.; Znidarcić, D.; Šobajić, Slađana  
Година: 2017
Публикација: Italian Journal of Food Science
ISSN: 1120-1770 Italian Journal of Food Science Претражи идентификатор
Издавач: Chiriotti Editori, Pinerolo
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 29 br. 4 str. 627-643
DOI: 10.14674/IJFS-789
WoS-ID: 000413597600006
Scopus-ID: 2-s2.0-85032333087
URI: https://farfar.pharmacy.bg.ac.rs/handle/123456789/2867
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/122538
http://www.chiriottieditori.it/ojs/index.php/ijfs/article/view/789
URL: http://www.chiriottieditori.it/ojs/index.php/ijfs/article/view/789
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

11
SCOPUSTM
4
OpenCitations
6
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца