Резултати
еНаука >
Резултати >
Comparison of meat quality of tench, Tinca tinca, reared in extensive and semi-intensive culture systems

Назив: | Comparison of meat quality of tench, Tinca tinca, reared in extensive and semi-intensive culture systems | Аутори: | Ljubojević, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | Journal of Applied Ichthyology | ISSN: | 0175-8659![]() ![]() |
Издавач: | Wiley, Hoboken | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 30 str. 50-57 | DOI: | 10.1111/jai.12425 | WoS-ID: | 000337527600010 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84901304643 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/122668 https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1110 |
URL: | https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1111/jai.12425 | Пројекат: | Uticaj kvaliteta komponenata u ishrani ciprinida na kvalitet mesa, gubitke i ekonomičnost proizvodnje (RS-31011) | М-категорија: | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.