Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparison of meat quality of tench, Tinca tinca, reared in extensive and semi-intensive culture systems
Назив: Comparison of meat quality of tench, Tinca tinca, reared in extensive and semi-intensive culture systems
Аутори: Ljubojević, Dragana  ; Ćirković, Miroslav ; Novakov, Nikolina  ; Puvača, Nikola  ; Aleksić, Nevenka  ; Lujić, J.; Jovanović, Rade  
Година: 2014
Публикација: Journal of Applied Ichthyology
ISSN: 0175-8659 Journal of Applied Ichthyology Претражи идентификатор
Издавач: Wiley, Hoboken
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 30 str. 50-57
DOI: 10.1111/jai.12425
WoS-ID: 000337527600010
Scopus-ID: 2-s2.0-84901304643
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/122668
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1110
URL: https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1111/jai.12425
Пројекат: Uticaj kvaliteta komponenata u ishrani ciprinida na kvalitet mesa, gubitke i ekonomičnost proizvodnje (RS-31011)
М-категорија: 
22M22 - Међународни часопис категорије M22

16
SCOPUSTM
10
OpenCitations
15
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.