Резултати
еНаука >
Резултати >
Partial root-zone drying increases WUE, N and antioxidant content in field potatoes
Назив: | Partial root-zone drying increases WUE, N and antioxidant content in field potatoes | Аутори: | Jovanović, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2010 | Публикација: | European Journal of Agronomy | ISSN: | 1161-0301![]() ![]() |
Издавач: | Elsevier, Amsterdam | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 33 br. 2 str. 124-131 | DOI: | 10.1016/j.eja.2010.04.003 | WoS-ID: | 000279416200008 | Scopus-ID: | 2-s2.0-77955563870 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/122854 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2389 |
Пројекат: | EUEuropean Union (EU) Multidisciplinarni pristup upravljanja vodom za potrebe proizvodnje zdravstveno-bezbedne hrane i ublažavanja efekata suše u poljoprivredi (RS-20025) |
М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.