Резултати

еНаука >  Резултати >  Partial root-zone drying increases WUE, N and antioxidant content in field potatoes
Назив: Partial root-zone drying increases WUE, N and antioxidant content in field potatoes
Аутори: Jovanović, Zorica  ; Stikić, Radmila ; Vučelić-Radović, Biljana ; Marjanović, Milena  ; Broćić, Zoran  ; Matović, Gordana  ; Rovcanin, Sead; Mojević, Mirjana
Година: 2010
Публикација: European Journal of Agronomy
ISSN: 1161-0301 European Journal of Agronomy Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier, Amsterdam
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 33 br. 2 str. 124-131
DOI: 10.1016/j.eja.2010.04.003
WoS-ID: 000279416200008
Scopus-ID: 2-s2.0-77955563870
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/122854
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2389
Пројекат: EUEuropean Union (EU)
Multidisciplinarni pristup upravljanja vodom za potrebe proizvodnje zdravstveno-bezbedne hrane i ublažavanja efekata suše u poljoprivredi (RS-20025)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

73
SCOPUSTM
55
OpenCitations
64
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.