Резултати

еНаука >  Резултати >  New scientific challenges - the possibilities of using selenium in poultry nutrition and impact on meat quality
Назив: New scientific challenges - the possibilities of using selenium in poultry nutrition and impact on meat quality
Аутори: Marković, Radmila  ; Glišić, Milica  ; Bošković, Marija  ; Baltić, Milan Ž. 
Година: 2017
Публикација: 59th International Meat Industry Conference (MEATCON2017)
ISSN: 1755-1307 Претражи идентификатор
Издавач: Iop Publishing Ltd, Bristol
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 85 str. 012032-012032
DOI: 10.1088/1755-1315/85/1/012032
WoS-ID: 000418556900032
Scopus-ID: 2-s2.0-85030655152
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1524
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/126600
Пројекат: Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

7
SCOPUSTM
4
OpenCitations
7
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.