Резултати

еНаука >  Резултати >  Aroma compounds in barrel aged apple distillates from two different distillation techniques
Назив: Aroma compounds in barrel aged apple distillates from two different distillation techniques
Аутори: Spaho, Nermina; Đukic-Ratković, Davorka; Nikićević, Ninoslav; Blesić, Milenko; Tešević, Vele  ; Mijatović, Branko; Smajić Murtić, Mirela
Година: 2019
Публикација: Journal of the Institute of Brewing
ISSN: 0046-9750 Journal of the Institute of Brewing Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 125 br. 3 str. 389-397
DOI: 10.1002/jib.573
WoS-ID: 000482457700012
Scopus-ID: 2-s2.0-85067702416
URI: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/3945
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/129195
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

16
SCOPUSTM
5
OpenCitations
15
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.