Резултати
еНаука >
Резултати >
Aroma compounds in barrel aged apple distillates from two different distillation techniques
Назив: | Aroma compounds in barrel aged apple distillates from two different distillation techniques | Аутори: | Spaho, Nermina; Đukic-Ratković, Davorka; Nikićević, Ninoslav; Blesić, Milenko; Tešević, Vele ; Mijatović, Branko; Smajić Murtić, Mirela | Година: | 2019 | Публикација: | Journal of the Institute of Brewing | ISSN: | 0046-9750 Journal of the Institute of Brewing Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 125 br. 3 str. 389-397 | DOI: | 10.1002/jib.573 | WoS-ID: | 000482457700012 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85067702416 | URI: | https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/3945 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/129195 |
М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.