Резултати

еНаука >  Резултати >  Acrylamide in Soybean Products, Roasted Nuts, and Dried Fruits
Назив: Acrylamide in Soybean Products, Roasted Nuts, and Dried Fruits
Аутори: Žilić, Slađana  
Година: 2015
Публикација: Acrylamide in Food: Analysis, Content and Potential Health Effects
Тип резултата: Поглавље у монографији
Колација: str. 197-213
DOI: 10.1016/B978-0-12-802832-2.00010-3
Scopus-ID: 2-s2.0-84940733046
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/129529
http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/600
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

11
SCOPUSTM
2
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.