Резултати
Назив: | The Importance of the Transition Period to Organic Milk Production | Аутори: | Popović – Vranješ, Anka ; Kasalica, Anka; Pejanović, R.; Cvetanović, D.; Glavaš-Trbić, Danica | Година: | 2012 | Публикација: | 6th Central European Congress on Food, CeFood2012., IUFoST, EFFoST, CEI | Издавач: | Faculty of Agriculture, University of Belgrade, Serbia, Institute of Food Technology in Novi Sad, Serbia, Faculty of Technology, University of Novi Sad, Serbia, Serbian Association of Food Technologists, Faculty of Technology and Metallurgy, University of | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-028-5 Претражи идентификатор | Колација: | str. 514-514 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/130213 | URL: | http://cefood2012.rs/uploads/docu/abstract_book.pdf http://cefood2012.rs/uploads/docu/proceedings.pdf |
Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.