Резултати

еНаука >  Резултати >  The Importance of the Transition Period to Organic Milk Production
Назив: The Importance of the Transition Period to Organic Milk Production
Аутори: Popović – Vranješ, Anka ; Kasalica, Anka; Pejanović, R.; Cvetanović, D.; Glavaš-Trbić, Danica  
Година: 2012
Публикација: 6th Central European Congress on Food, CeFood2012., IUFoST, EFFoST, CEI
Издавач: Faculty of Agriculture, University of Belgrade, Serbia, Institute of Food Technology in Novi Sad, Serbia, Faculty of Technology, University of Novi Sad, Serbia, Serbian Association of Food Technologists, Faculty of Technology and Metallurgy, University of
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-028-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 514-514
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/130213
URL: http://cefood2012.rs/uploads/docu/abstract_book.pdf
http://cefood2012.rs/uploads/docu/proceedings.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.