Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of vacuum-packaging and marination on the behaviour of total Enterobacteriaceae on chicken breast fillets
Назив: The influence of vacuum-packaging and marination on the behaviour of total Enterobacteriaceae on chicken breast fillets
Аутори: Baltić, Tatjana  ; Mitrović, Radmila  ; Ema Todorović; Jelena Ivanović; Jasna Lončina  ; Milan Baltić 
Година: 2012
Публикација: International Conference Biological Food Safety and Quality, Belgrade, 4-5. October 2012
Издавач: Novi Sad : Faculty of Agriculture
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7520-264-6 Претражи идентификатор
Колација: str. 95-97
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/130370
www.vet.bg.ac.rs/~namirnice/download/SKUPOVI/ BFSQ Belgrade 2012/Zbornik BFSQ/Zbornik radova BFSQ konferencija (1).pdf
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2750
URL: https://www.vet.bg.ac.rs/~namirnice/download/SKUPOVI/ BFSQ Belgrade 2012/Zbornik BFSQ/Zbornik radova BFSQ konferencija (1).pdf
www.vet.bg.ac.rs/~namirnice/download/SKUPOVI/ BFSQ Belgrade 2012/Zbornik BFSQ/Zbornik radova BFSQ konferencija (1).pdf
Пројекат: Одабране биолошке опасности за безбедност/квалитет хране анималног порекла и контролне мере од фарме до потрошача
Унапређење и развој хигијенских и технолошких поступака у производњи намирница животињског порекла у циљу добијања квалитетних и безбедних производа конкурентних на светском тржишту
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца