Резултати
еНаука >
Резултати >
The influence of vitamin C and early-age thermal conditioning on the quality of meat and specific production characteristics of broilers during heat stress
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | The influence of vitamin C and early-age thermal conditioning on the quality of meat and specific production characteristics of broilers during heat stress | Аутори: | Ruzić, Zoran ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2020 | Публикација: | Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences | ISSN: | 1300-0128![]() ![]() |
Издавач: | Scientific Technical Research Council Turkey-Tubitak, Ankara | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 44 br. 2 str. 314-322 | DOI: | 10.3906/vet-1905-95 | WoS-ID: | 000523562000019 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85084232057 | URI: | https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1821 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/130373 https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/278 |
Пројекат: | Održiva konvencionalna i revitalizovana tradicionalna proizvodnja živinskog mesa i jaja sa dodatom vrednošću (RS-31033) | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.