Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of vitamin C and early-age thermal conditioning on the quality of meat and specific production characteristics of broilers during heat stress
Назив: The influence of vitamin C and early-age thermal conditioning on the quality of meat and specific production characteristics of broilers during heat stress
Аутори: Ruzić, Zoran  ; Kanački, Zdenko  ; Jokanović, Marija  ; Vidaković, Suzana  ; Knežević, Slobodan  ; Jović, Slavoljub; Paras, Smiljana
Година: 2020
Публикација: Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences
ISSN: 1300-0128 Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences Претражи идентификатор
Издавач: Scientific Technical Research Council Turkey-Tubitak, Ankara
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 44 br. 2 str. 314-322
DOI: 10.3906/vet-1905-95
WoS-ID: 000523562000019
Scopus-ID: 2-s2.0-85084232057
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1821
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/130373
https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/278
Пројекат: Održiva konvencionalna i revitalizovana tradicionalna proizvodnja živinskog mesa i jaja sa dodatom vrednošću (RS-31033)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

6
SCOPUSTM
2
OpenCitations
6
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.