Rezultati
eNauka >
Rezultati >
The influence of vitamin C and early-age thermal conditioning on the quality of meat and specific production characteristics of broilers during heat stress
Naziv: | The influence of vitamin C and early-age thermal conditioning on the quality of meat and specific production characteristics of broilers during heat stress | Autori: | Ruzić, Zoran ; Kanački, Zdenko ; Jokanović, Marija ; Vidaković, Suzana ; Knežević, Slobodan ; Jović, Slavoljub; Paras, Smiljana | Godina: | 2020 | Publikacija: | Turkish Journal of Veterinary & Animal Sciences | ISSN: | 1300-0128 Turkish Journal of Veterinary and Animal Sciences Pretraži identifikator | Izdavač: | Scientific Technical Research Council Turkey-Tubitak, Ankara | Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 44 br. 2 str. 314-322 | DOI: | 10.3906/vet-1905-95 | WoS-ID: | 000523562000019 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85084232057 | URI: | https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1821 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/130373 https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/278 |
Projekat: | Održiva konvencionalna i revitalizovana tradicionalna proizvodnja živinskog mesa i jaja sa dodatom vrednošću (RS-31033) | M-kategorija: | 23M23 - Rad u međ. časopisu |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.