Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of marination process with addition of satureja montana extract on lipid oxidation in cooked pork chops
Назив: Effect of marination process with addition of satureja montana extract on lipid oxidation in cooked pork chops
Аутори: Ivić, Maja ; Jokanović, Marija  ; Tomović, Vladimir  ; Pavlić, Branimir  ; Škaljac, Snežana  ; Šojić, Branislav  ; Džinić, Natalija ; Peulić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  
Година: 2019
Публикација: Proceedings / VI International Congress on Engineering, Environment and Materials in Processing Industry, Jahorina, March 11-13. 2019
Издавач: Zvornik: University of East Sarajevo, Faculty of Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99955-81-28-2 Претражи идентификатор
Колација: str. 186-191
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/131224
URL: https://eem.tfzv.ues.rs.ba/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена о доступности: Подаци и/или пуни текст су непотпуни
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.