Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of marination process with addition of satureja montana extract on lipid oxidation in cooked pork chops
Назив: | Effect of marination process with addition of satureja montana extract on lipid oxidation in cooked pork chops | Аутори: | Ivić, Maja ; Jokanović, Marija ; Tomović, Vladimir ; Pavlić, Branimir ; Škaljac, Snežana ; Šojić, Branislav ; Džinić, Natalija ; Peulić, Tatjana ; Ikonić, Predrag | Година: | 2019 | Публикација: | Proceedings / VI International Congress on Engineering, Environment and Materials in Processing Industry, Jahorina, March 11-13. 2019 | Издавач: | Zvornik: University of East Sarajevo, Faculty of Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-99955-81-28-2 Претражи идентификатор | Колација: | str. 186-191 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/131224 | URL: | https://eem.tfzv.ues.rs.ba/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | Напомена о доступности: | Подаци и/или пуни текст су непотпуни | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.