Резултати

еНаука >  Резултати >  Evaluation of mass transfer kinetics and efficiency of osmotic dehydration of pork meat
Назив: Evaluation of mass transfer kinetics and efficiency of osmotic dehydration of pork meat
Аутори: Ćurčić, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Nićetin, Milica  ; Mišljenović, Nevena ; Pezo, Lato  
Година: 2014
Публикација: Acta Univeritatis Sapientiae, Alimentaria
ISSN: 1844-7449 Претражи идентификатор
Издавач: Sapientia Hungarian University of Transylvania
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 7 str. 63-72
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/131959
URL: https://acta.sapientia.ro/content/docs/evaluation-of-mass-transfer-kinetics-and.pdf
https://acta.sapientia.ro/en/series/alimentaria/publications-acta-alim/alimentaria-contents-of-volume-7-2014/evaluation-of-mass-transfer-kinetics-and-efficiency-of-osmotic-dehydration-of-pork-meat-
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.