Резултати
еНаука >
Резултати >
Evaluation of mass transfer kinetics and efficiency of osmotic dehydration of pork meat

Назив: | Evaluation of mass transfer kinetics and efficiency of osmotic dehydration of pork meat | Аутори: | Ćurčić, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | Acta Univeritatis Sapientiae, Alimentaria | ISSN: | 1844-7449![]() ![]() |
Издавач: | Sapientia Hungarian University of Transylvania | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 7 str. 63-72 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/131959 | URL: | https://acta.sapientia.ro/content/docs/evaluation-of-mass-transfer-kinetics-and.pdf https://acta.sapientia.ro/en/series/alimentaria/publications-acta-alim/alimentaria-contents-of-volume-7-2014/evaluation-of-mass-transfer-kinetics-and-efficiency-of-osmotic-dehydration-of-pork-meat- |
Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.