Резултати
еНаука >
Резултати >
Oksidativne promene na lipidima tradicionalne Petrovačke kobasice (Petrovske klobáse) tokom sušenja i zrenja u domaćinstvu
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Oksidativne promene na lipidima tradicionalne Petrovačke kobasice (Petrovske klobáse) tokom sušenja i zrenja u domaćinstvu | Аутори: | Ljiljana Petrović; Šojić, Branislav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2010 | Публикација: | 51. Savetovanje industrije ulja sa međunarodnim učešćem ''Proizvodnja i prerada uljarica'' | Издавач: | Tehnološki fakultet, Naučni insitut za ratarstvo i povrtarstvo i DOO 'Industrijsko bilje', Crna Gora | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-80995-70-0![]() ![]() |
Колација: | str. 257-263 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/133496 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.