Резултати
еНаука >
Резултати >
The influence of the structure of employees on sensory quality of restaurants food
Назив: | The influence of the structure of employees on sensory quality of restaurants food | Аутори: | Tešanović, Dragan ; Krasavcic, Milovan; Kalenjuk, Bojana ; Portić, Milijanko; Gagić, Snježana | Година: | 2014 | Публикација: | British Food Journal | ISSN: | 0007-070X British Food Journal Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 116 br. 3 str. 527-543 | DOI: | 10.1108/bfj-05-2012-0112 | WoS-ID: | 000333378000010 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84896293560 | URI: | https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=84141&source=eNauka&language=en https://enauka.gov.rs/handle/123456789/136912 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2
SCOPUSTM
SCOPUSTM
2
OpenCitations
OpenCitations
4
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.