Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of the structure of employees on sensory quality of restaurants food
Назив: The influence of the structure of employees on sensory quality of restaurants food
Аутори: Tešanović, Dragan  ; Krasavcic, Milovan; Kalenjuk, Bojana  ; Portić, Milijanko; Gagić, Snježana
Година: 2014
Публикација: British Food Journal
ISSN: 0007-070X British Food Journal Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 116 br. 3 str. 527-543
DOI: 10.1108/bfj-05-2012-0112
WoS-ID: 000333378000010
Scopus-ID: 2-s2.0-84896293560
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=84141&source=eNauka&language=en
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/136912
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

2
SCOPUSTM
2
OpenCitations
4
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.