Резултати

еНаука >  Резултати >  Scientific Opinion on the re‐evaluation of 4‐hexylresorcinol (E 586) as a food additive
Назив: Scientific Opinion on the re‐evaluation of 4‐hexylresorcinol (E 586) as a food additive
Аутори Aguilar, F; Crebelli, R; Dusemund, B; Galtier, P; Gott, D; Gundert-Remy, U; König, J; Lambré, C; Leblanc, JC; Mortensen, A;
Година: 2014
Публикација: EFSA Journal
ISSN: 1831-4732 EFSA Journal Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 12 br. 4
DOI: 10.2903/j.efsa.2014.3643
WoS-ID: 000409104000024
Scopus-ID: 2-s2.0-85078395241
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/140823
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

8
SCOPUSTM
7
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.