Резултати
еНаука >
Резултати >
Fingerlings and marketable size rainbow trout (Oncorhynchus mykiss): Proximate composition, cholesterol content and fatty acid profile in fillets
Назив: | Fingerlings and marketable size rainbow trout (Oncorhynchus mykiss): Proximate composition, cholesterol content and fatty acid profile in fillets Mlađ i konzumna kalifornijska pastrmka (Oncorhynchus mykiss) - hemijski sastav, sadržaj holesterola i masnokiselinski sastav fileta |
Аутори: | Vranić, Danijela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | Tehnologija mesa | ISSN: | 0494-9846![]() ![]() |
Издавач: | Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 53 br. 1 str. 26-35 | DOI: | 10.5937/tehmesa1201026V | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/141733 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/190848780#izum.si https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/942 |
URL: | http://www.inmesbgd.com/ | Пројекат: | Uticaj kvaliteta komponenata u ishrani ciprinida na kvalitet mesa, gubitke i ekonomičnost proizvodnje (RS-31011) | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.