Резултати

еНаука >  Резултати >  Changes in the quality of goat meat in the production of smoked ham
Назив: Changes in the quality of goat meat in the production of smoked ham
Аутори: Ivanović, Snežana  ; Pisinov, Boris  ; Bošković, Marija  ; Ivanović, Jelena; Marković, Radmila  ; Baltić, Milan Ž. ; Nešić, Ksenija  
Година: 2014
Публикација: Tehnologija mesa
ISSN: 0494-9846 Tehnologija mesa Претражи идентификатор
Издавач: Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 55 br. 2 str. 148-155
DOI: 10.5937/tehmesa1402148I
URI: https://reponivs.nivs.rs/handle/123456789/273
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/141748
https://plantarum.izbis.bg.ac.rs/handle/123456789/1072
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1099
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/211744780#izum.si
Пројекат: Primena novih biotehnoloških rešenja gajenja goveda, ovaca i koza u cilju dobijanja biološki vredne i zdravstveno bezbedne hrane (RS-31053)
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

2
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.