Резултати

еНаука >  Резултати >  High efficiency of supercritical rosemary extract in long term oxidative stabilization of pork liver pâté
Назив: High efficiency of supercritical rosemary extract in long term oxidative stabilization of pork liver pâté
Visoka efikasnost superkritičnog ekstrakta ruzmarina u dugoročnoj oksidativnoj stabilizaciji svinjske jetrene paštete
Аутори: Ivanović, Jasna  ; Saičić, Snežana; Milanović-Stevanović, Mirjana; Petrović, Nada ; Žižović, Irena ; Petrović, Slobodan
Година: 2015
Публикација: Tehnologija mesa
ISSN: 0494-9846 Tehnologija mesa Претражи идентификатор
Издавач: Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 56 br. 1 str. 41-49
DOI: 10.5937/tehmesa1501041I
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/216774412#izum.si
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/2947
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/141754
Пројекат: Funkcionalni fiziološki aktivni biljni materijali sa dodatom vrednošću za primenu u farmaceutskoj i prehrambenoj industriji (RS-45017)
Unapređenje i razvoj higijenskih i tehnoloških postupaka u proizvodnji namirnica životinjskog porekla u cilju dobijanja kvalitetnih i bezbednih proizvoda konkurentnih na svetskom tržištu (RS-46009)
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

1
OpenCitations
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.