Резултати

еНаука >  Резултати >  Senzorske karakteristike tradicionalno fermentisanih kobasica
Назив: Senzorske karakteristike tradicionalno fermentisanih kobasica
Аутори: Vesković-Moračanin, Slavica  ; Karan, Dragica  ; Parunović, Nenad  ; Rašeta, Mladen  ; Lukić, Mirjana  ; Babić, Jelena A.  
Година: 2010
Публикација: Tehnologija mesa
ISSN: 0494-9846 Tehnologija mesa Претражи идентификатор
Издавач: Publisher: Institute of meat hygiene and technology - Belgrade
Тип резултата: Научни чланак
Колација: br. 5-6 str. 335-341
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/143080
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.