Резултати

еНаука >  Резултати >  Primena sojinog brašna i koncentrata u proizvodnji čajnog peciva – osvrt na dugogodišnju saradnju sa fabrikom Sojaprotein iz Bečeja
Назив: Primena sojinog brašna i koncentrata u proizvodnji čajnog peciva – osvrt na dugogodišnju saradnju sa fabrikom Sojaprotein iz Bečeja
Аутори: Petrović, Jovana  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  
Година: 2019
Публикација: Zbornik radova / 60. jubilarno savetovanje Proizvodnja i prerada uljarica sa međunarodnim učešćem, Herceg Novi, 16-21. jun 2019.
Издавач: Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad
Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo
Novi Sad: DOO „Industrijsko bilje”
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-6253-099-8 Претражи идентификатор
Колација: vol. 60 br. 60 str. 225-232
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/145299
URL: http://www.indbilje.co.rs/wp-content/uploads/2019/06/Proizvodnja-i-prerada-uljarica-60-sa-reklamama.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.