Резултати
еНаука >
Резултати >
The possibility of using extruded sugar beet pulp for the production of cookies, from the aspect of microbiological profile
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | The possibility of using extruded sugar beet pulp for the production of cookies, from the aspect of microbiological profile | Аутори: | Petrović, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | Book of abstracts / 1st International Conference on Advanced Production and Processing, ICAPP, 10th-11th October 2019, Novi Sad | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-6253-102-5![]() ![]() |
Колација: | str. 30-30 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/145602 | URL: | https://zenodo.org/record/4007794/files/book-of-abstracts.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.