Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of some potassium preservatives on physiological activities of selected food borne bacteria
Назив: Effects of some potassium preservatives on physiological activities of selected food borne bacteria
Аутори: Mladenović, Katarina  ; Grujović, Mirjana  ; Stefanović, Olgica  ; Žugić, Petrović T.D.; Čomić, Ljiljana 
Година: 2018
Публикација: Acta Alimentaria
ISSN: 0139-3006 Acta Alimentaria
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 47 br. 2 str. 171-180
DOI: 10.1556/066.2018.47.2.5
WoS-ID: 000439786700005
Scopus-ID: 2-s2.0-85048275258
URI: https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/8555
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/145614
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.