Резултати

еНаука >  Резултати >  Biocrystallization as a method for distinguishing between organically and conventionally produced milk
Назив: Biocrystallization as a method for distinguishing between organically and conventionally produced milk
Аутори: Popović-Vranješ, Anka 
Година: 2016
Публикација: Mljekarstvo
ISSN: 0026-704X Mljekarstvo Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: str. 262-271
DOI: 10.15567/mljekarstvo.2016.0402
WoS-ID: 000388249500002
Scopus-ID: 2-s2.0-84995694823
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/145663
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

1
SCOPUSTM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.