Резултати
еНаука >
Резултати >
The effect of organic selenium on haematological and biochemical parameters of blood and the quality of pheasant breast meat

Назив: | The effect of organic selenium on haematological and biochemical parameters of blood and the quality of pheasant breast meat | Аутори: | Obradović, Saša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | Arhiv veterinarske medicine | ISSN: | 1820-9955![]() ![]() |
Издавач: | Scientific Veterinary Institute „Novi Sad” Novi Sad | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 14 br. 1 str. 5-24 | DOI: | 10.46784/eavm.v14i1.256 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85151031346 | URI: | http://r.istocar.bg.ac.rs/handle/123456789/766 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/147422 |
М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |