Резултати

еНаука >  Резултати >  Determining of Indigo Carmine (E132) in Candy
Назив: Determining of Indigo Carmine (E132) in Candy
Аутори: Jelena Senćanski  ; Maksimović, Jelena P.  ; Stevan Blagojević  ; Maja Pagnacco  
Година: 2021
Публикација: Proceedings - 7th Workshop Specific Methods for Food Safety and Quality, September 22nd, 2021, Belgrade, Serbia [is an online satellite event of] 15th International Conference on Fundamental and Applied Aspects of Physical Chemistry - Physical Chemistry 2021
Издавач: Belgrade : Vinča Institute of Nuclear Sciences
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7306-163-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 91-94
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/148566
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/1045
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/7009
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200146 (Univerzitet u Beogradu, Fakultet za fizičku hemiju)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200026 (Univerzitet u Beogradu, Institut za hemiju, tehnologiju i metalurgiju - IHTM)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200051 (Institut za opštu i fizičku hemiju, Beograd)
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.