Назив: | Determining of Indigo Carmine (E132) in Candy |
Аутори: | Jelena Senćanski ; Maksimović, Jelena P. ; Stevan Blagojević ; Maja Pagnacco ![](/image/organisations_icon_ico.png) |
Година: | 2021 |
Публикација: | Proceedings - 7th Workshop Specific Methods for Food Safety and Quality, September 22nd, 2021, Belgrade, Serbia [is an online satellite event of] 15th International Conference on Fundamental and Applied Aspects of Physical Chemistry - Physical Chemistry 2021 |
Издавач: | Belgrade : Vinča Institute of Nuclear Sciences |
Тип резултата: | Конференцијски рад |
ISBN: | 978-86-7306-163-4![](/image/cobiss-icon-min.png) Претражи идентификатор |
Колација: | str. 91-94 |
URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/148566 https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/1045 https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/7009 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200146 (Univerzitet u Beogradu, Fakultet za fizičku hemiju) Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200026 (Univerzitet u Beogradu, Institut za hemiju, tehnologiju i metalurgiju - IHTM) Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200051 (Institut za opštu i fizičku hemiju, Beograd) |
Извор метаподатака: | Migracija |
М-категорија: | |