Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant and angiotensin I converting inhybitory activity of pumpkin oil cake protein hydrolysate under simulated gastrointestinal digestion
Назив: Antioxidant and angiotensin I converting inhybitory activity of pumpkin oil cake protein hydrolysate under simulated gastrointestinal digestion
Аутори: Vaštag, Žužana; Peričin Starčević, Ivana  ; Popović, Ljiljana  ; Popović, Senka  ; Krimer-Malešević, Vera
Година: 2012
Публикација: Proceedings of 6th Central European Congress on Food - CEFood Congress
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technolog, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-027-8. ИСБН није валидан Претражи идентификатор
Колација: str. 51-51
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/149510
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.