Резултати
еНаука >
Резултати >
Antioxidant and angiotensin I converting inhybitory activity of pumpkin oil cake protein hydrolysate under simulated gastrointestinal digestion
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Antioxidant and angiotensin I converting inhybitory activity of pumpkin oil cake protein hydrolysate under simulated gastrointestinal digestion | Аутори: | Vaštag, Žužana; Peričin Starčević, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | Proceedings of 6th Central European Congress on Food - CEFood Congress | Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technolog, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-027-8.![]() ![]() |
Колација: | str. 51-51 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/149510 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.