Резултати

еНаука >  Резултати >  Antiradical activity of grape skin extracts - An EPR study
Назив: Antiradical activity of grape skin extracts - An EPR study
Аутори: Nakarada, Đura J.  ; Milan Stojanović; Zora Dajić-Stevanović; Mojović, Miloš D.  
Година: 2021
Публикација: 7th Workshop - Specific methods for food safety and quality - Book of proceedings
Издавач: Vinča Institute of Nuclear Sciences - National Institute of the Republic of Serbia, Beograd, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7306-163-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 87-90
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/150898
URL: http://workshop-food-safety-and-quality.biz.ht/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.