Резултати

еНаука >  Резултати >  17. Effect of farm size and abattoir capacity on carcass and meat quality of slaughter pigs
Назив: 17. Effect of farm size and abattoir capacity on carcass and meat quality of slaughter pigs
Аутори: Čobanović, Nikola  ; Vasilev, Dragan  ; Dimitrijević, M.; Teodorović, V.; Karabasil, N.
Година: 2018
Публикација: Professionals in food chains
Тип резултата: Конференцијски рад
DOI: 10.3920/978-90-8686-869-8_17
WoS-ID: 000593891000017
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/152939
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.