Резултати

еНаука >  Резултати >  Re‐evaluation of konjac gum (E 425 i) and konjac glucomannan (E 425 ii) as food additives
Назив: Re‐evaluation of konjac gum (E 425 i) and konjac glucomannan (E 425 ii) as food additives
Аутори: Mortensen, Alicja; Aguilar, Fernando; Crebelli, Riccardo; Di, Domenico Alessandro; Frutos, Maria Jose; Galtier, Pierre; Gott, David; Gundert‐Remy, Ursula; Lambré, Claude; Leblanc, Jean‐Charles;
Година: 2017
Публикација: EFSA Journal
ISSN: 1831-4732 EFSA Journal Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 15 br. 6
DOI: 10.2903/j.efsa.2017.4864
WoS-ID: 000406458300024
PMID: 32625526
PMCID: PMC7009929
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/152941
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

5
PubMed CentralTM
3
OpenCitations
11
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.