Резултати
еНаука >
Резултати >
Re‐evaluation of konjac gum (E 425 i) and konjac glucomannan (E 425 ii) as food additives
Назив: | Re‐evaluation of konjac gum (E 425 i) and konjac glucomannan (E 425 ii) as food additives | Аутори: | Mortensen, Alicja; Aguilar, Fernando; Crebelli, Riccardo; Di, Domenico Alessandro; Frutos, Maria Jose; Galtier, Pierre; Gott, David; Gundert‐Remy, Ursula; Lambré, Claude; Leblanc, Jean‐Charles; | Година: | 2017 | Публикација: | EFSA Journal | ISSN: | 1831-4732 EFSA Journal Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 15 br. 6 | DOI: | 10.2903/j.efsa.2017.4864 | WoS-ID: | 000406458300024 | PMID: | 32625526 | PMCID: | PMC7009929 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/152941 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.