Резултати

еНаука >  Резултати >  Safety of a change in specifications for the food additive hydroxypropyl methyl cellulose (E 464)
Назив: Safety of a change in specifications for the food additive hydroxypropyl methyl cellulose (E 464)
Аутори Aguilar, F; Crebelli, R; Di, Domenico A; Dusemund, B; JoseFrutos, M; Galtier, P; Gott, D; Gundert-Remy, U; Lambré, C; Leblanc, JC;
Година: 2015
Публикација: EFSA Journal
ISSN: 1831-4732 EFSA Journal Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 13 br. 5
DOI: 10.2903/j.efsa.2015.4088
WoS-ID: 000409032900007
Scopus-ID: 2-s2.0-85029879249
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/152943
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

5
SCOPUSTM
2
OpenCitations
3
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.