Резултати
еНаука >
Резултати >
Safety of a change in specifications for the food additive hydroxypropyl methyl cellulose (E 464)
Назив: | Safety of a change in specifications for the food additive hydroxypropyl methyl cellulose (E 464) | Аутори ![]() | Aguilar, F; Crebelli, R; Di, Domenico A; Dusemund, B; JoseFrutos, M; Galtier, P; Gott, D; Gundert-Remy, U; Lambré, C; Leblanc, JC; | Година: | 2015 | Публикација: | EFSA Journal | ISSN: | 1831-4732![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 13 br. 5 | DOI: | 10.2903/j.efsa.2015.4088 | WoS-ID: | 000409032900007 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85029879249 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/152943 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.