Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of starter culture addition on fatty acid profile, oxidative and sensory stability of traditional fermented sausage (Petrovská klobása)
Назив: | Effect of starter culture addition on fatty acid profile, oxidative and sensory stability of traditional fermented sausage (Petrovská klobása) | Аутори: | Šojić, Branislav ; Džinić, Natalija ; Tomović, Vladimir ; Ikonić, Predrag ; Jokanović, Marija ; Kravić, Snežana ; Peulić, Tatjana ; Škaljac, Snežana | Година: | 2016 | Публикација: | Acta Periodica Technologica | ISSN : | 1450-7188 Acta periodica technologica Претражи идентификатор | Издавач: | Novi Sad : Faculty of Tehnology | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | br. 47 str. 75-81 | DOI: | 10.2298/apt1647075s | Scopus-ID: | 2-s2.0-85009502213 | VBS COBISS: | 311649031 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/153245 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/311649031#izum.si https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/3945 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.