Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of starter culture addition on fatty acid profile, oxidative and sensory stability of traditional fermented sausage (Petrovská klobása)
Назив: Effect of starter culture addition on fatty acid profile, oxidative and sensory stability of traditional fermented sausage (Petrovská klobása)
Аутори: Šojić, Branislav  ; Džinić, Natalija ; Tomović, Vladimir  ; Ikonić, Predrag  ; Jokanović, Marija  ; Kravić, Snežana  ; Peulić, Tatjana  ; Škaljac, Snežana  
Година: 2016
Публикација: Acta Periodica Technologica
ISSN 1450-7188 Acta periodica technologica Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : Faculty of Tehnology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: br. 47 str. 75-81
DOI: 10.2298/apt1647075s
Scopus-ID: 2-s2.0-85009502213
VBS COBISS: 311649031
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/153245
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/311649031#izum.si
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/3945
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.