Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidative Activity of Thyme (Thymus vulgaris) and Oregano (Origanum vulgare) Essential Oils and Their Effect on Oxidative Stability of Minced Pork Packaged Under Vacuum and Modified Atmosphere
Назив: Antioxidative Activity of Thyme (Thymus vulgaris) and Oregano (Origanum vulgare) Essential Oils and Their Effect on Oxidative Stability of Minced Pork Packaged Under Vacuum and Modified Atmosphere
Аутори: Bošković, Marija  ; Glišić, Milica  ; Đorđević, Jasna  ; Starcević, Marija; Glamočlija, Nataša  ; Đorđević, Vesna  ; Baltić, Milan Ž. 
Година: 2019
Публикација: Journal of Food Science
ISSN: 0022-1147 Journal of Food Science Претражи идентификатор
Издавач: Wiley, Hoboken
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 84 br. 9 str. 2467-2474
DOI: 10.1111/1750-3841.14788
WoS-ID: 000482641900001
Scopus-ID: 2-s2.0-85071329004
PMID: 31449337
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1779
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/155879
Пројекат: Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

26
SCOPUSTM
9
PubMed CentralTM
13
OpenCitations
20
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.