Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Digestomics of raw and roasted hazelnut according to Infogest protocol and characterization of gastric-phase products
Naziv: Digestomics of raw and roasted hazelnut according to Infogest protocol and characterization of gastric-phase products
Autori: Prodić, Ivana N.  ; Smiljanić, Katarina  ; Mihailović, Jelena D.  ; Karin Hoffman Sommergruber; Ćirković Veličković, Tanja D.  
Godina: 2019
Publikacija: Abstract Book of the 1st FoodEnTwin Workshop “Food and Environmental -Omics”, Belgrade, June 20-21, 2019
Izdavač: Univerzitet u Beogradu - Hemijski fakultet
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-7220-099-7 Pretraži identifikator
Kolacija: br. 25 str. 25-25
URI: http://intor.torlakinstitut.com/handle/123456789/775
http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5721
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/156569
Projekat: Молекуларне особине и модификације неких респираторних и нутритивних алергена
Ghent University Global Campus, Belgian Special Research Fund BOF StG No. 01N01718.
Serbian Academy of Sciences and Arts Project F-26.
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet)
Izvor metapodataka: Migracija
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Creative Commons licenca