Naziv: | Digestomics of raw and roasted hazelnut according to Infogest protocol and characterization of gastric-phase products |
Autori: | Prodić, Ivana N. ; Smiljanić, Katarina ; Mihailović, Jelena D. ; Karin Hoffman Sommergruber; Ćirković Veličković, Tanja D. |
Godina: | 2019 |
Publikacija: | Abstract Book of the 1st FoodEnTwin Workshop “Food and Environmental -Omics”, Belgrade, June 20-21, 2019 |
Izdavač: | Univerzitet u Beogradu - Hemijski fakultet |
Tip rezultata: | Konferencijski rad |
ISBN: | 978-86-7220-099-7 Pretraži identifikator |
Kolacija: | br. 25 str. 25-25 |
URI: | http://intor.torlakinstitut.com/handle/123456789/775 http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5721 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/156569 |
Projekat: | Молекуларне особине и модификације неких респираторних и нутритивних алергена Ghent University Global Campus, Belgian Special Research Fund BOF StG No. 01N01718. Serbian Academy of Sciences and Arts Project F-26. Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet) |
Izvor metapodataka: | Migracija |
M-kategorija: | |