Резултати

еНаука >  Резултати >  Colour determination and change of sensory properties of mayonnaise with different contents of oil depending on length of storage
Назив: Colour determination and change of sensory properties of mayonnaise with different contents of oil depending on length of storage
Аутори: Sikimić, Višnja; Raljić-Popov Jovanka; Zlatković B.; Lakić, Nada 
Година: 2010
Публикација: Sensors and Transducers journal
ISSN: 1726-5479 Претражи идентификатор
Издавач: IFSA
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 112 br. 1 str. 138-165
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/158699
URL: http://www.sensorsportal.com/HTML/DIGEST/P_562.htm
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.