Резултати
еНаука >
Резултати >
Colour determination and change of sensory properties of mayonnaise with different contents of oil depending on length of storage
Назив: | Colour determination and change of sensory properties of mayonnaise with different contents of oil depending on length of storage | Аутори: | Sikimić, Višnja; Raljić-Popov Jovanka; Zlatković B.; Lakić, Nada ![]() |
Година: | 2010 | Публикација: | Sensors and Transducers journal | ISSN: | 1726-5479![]() ![]() |
Издавач: | IFSA | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 112 br. 1 str. 138-165 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/158699 | URL: | http://www.sensorsportal.com/HTML/DIGEST/P_562.htm | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.