Резултати
еНаука >
Резултати >
Comparison of osmotic medium osmolality profiles of co- and counter-current pork meat osmotic dehydration
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Comparison of osmotic medium osmolality profiles of co- and counter-current pork meat osmotic dehydration | Аутори: | Filipović, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Journal of Hygienic Engineering and Design | ISSN: | 1857-8489![]() ![]() |
Издавач: | Skopje: Consulting and Training Center KEY | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 13 str. 108-113 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/158870 | URL: | https://keypublishing.org/jhed/jhed-volumes/jhed-volume-13-fpp-10-vladimir-filipovic-biljana-loncar-milica-nicetin-violeta-knezevic-marijana-acanski-olivera-simurina-2015-comparison-of-osmotic-medium-osmolality-profiles-of-co/ https://keypublishing.org/jhed/wp-content/uploads/2020/10/10-Abstract-Vladimir-Filipovic.pdf |
Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.