Резултати

еНаука >  Резултати >  Types of food control and application of seven basic quality tools in certified food companies in Serbia
Назив: Types of food control and application of seven basic quality tools in certified food companies in Serbia
Аутори: Djekić, Ilija  ; Tomašević, Igor  ; Zivković, N.; Radovanović, Radomir
Година: 2013
Публикација: Quality Assurance and Safety of Crops & Foods
ISSN: 1757-8361 Quality Assurance and Safety of Crops and Foods Претражи идентификатор
Издавач: Wageningen Academic Publishers, Wageningen
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 5 br. 4 str. 325-332
DOI: 10.3920/QAS2011.0104
WoS-ID: 000327368100005
Scopus-ID: 2-s2.0-84890811211
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3129
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/108602377#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/159261
https://rfos.fon.bg.ac.rs/handle/123456789/1091
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

10
SCOPUSTM
6
OpenCitations
8
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.