Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of wheat genotype and environmental factors on gluten index and the possibility of its use as bread quality predictor
Назив: The influence of wheat genotype and environmental factors on gluten index and the possibility of its use as bread quality predictor
Аутори: Šekularac, Andrej; Torbica, Aleksandra  ; Živančev, Dragan  ; Tomić, Jelena  ; Knežević, Desimir  
Година: 2018
Публикација: Genetika-Belgrade
ISSN: 0534-0012 Genetika (Beograd) Претражи идентификатор
Издавач: Društvo genetičara Srbije, Beograd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 50 br. 1 str. 85-93
DOI: 10.2298/GENSR1801085S
WoS-ID: 000436559800008
Scopus-ID: 2-s2.0-85048260599
VBS COBISS: 50205455
URI: http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/1818
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/159407
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/50205455#izum.si
Пројекат: Vrednovanje kvaliteta i optimizacija prerade pšenice u svetlu klimatskih promena (RS-31007)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

11
SCOPUSTM
9
OpenCitations
10
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца