Rezultati

eNauka >  Rezultati >  The influence of wheat genotype and environmental factors on gluten index and the possibility of its use as bread quality predictor
Naziv: The influence of wheat genotype and environmental factors on gluten index and the possibility of its use as bread quality predictor
Autori: Šekularac, Andrej; Torbica, Aleksandra  ; Živančev, Dragan  ; Tomić, Jelena  ; Knežević, Desimir  
Godina: 2018
Publikacija: Genetika-Belgrade
ISSN: 0534-0012 Genetika (Beograd) Pretraži identifikator
Izdavač: Društvo genetičara Srbije, Beograd
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 50 br. 1 str. 85-93
DOI: 10.2298/GENSR1801085S
WoS-ID: 000436559800008
Scopus-ID: 2-s2.0-85048260599
VBS COBISS: 50205455
URI: http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/1818
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/159407
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/50205455#izum.si
Projekat: Vrednovanje kvaliteta i optimizacija prerade pšenice u svetlu klimatskih promena (RS-31007)
M-kategorija: 
23M23 - Rad u međ. časopisu

11
SCOPUSTM
9
OpenCitations
10
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Creative Commons licenca